ΝΕΟ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2020-2021

ΝΕΟ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2020-2021

Ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2020-2021 θα γίνουν μέσω του Web  από τη σελίδα https://sso.uniwa.gr/  την περίοδο  8 – 16/10/2020
Οι δηλώσεις των πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθούν από την Γραμματεία.

Την ίδια περίοδο θα ολοκληρωθούν και οι εγγραφές των πρωτοετών. 
Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των πρωτοετών θα αποσταλούν οι κωδικοί καθώς και το ιδρυματικό mail. 

Μετά την επιτυχή δήλωση μαθημάτων, οι φοιτητές μπορούν να  δηλώσουν και τα αντίστοιχα συγγράμματα  στον Εύδοξο στην ιστοσελίδα  http://eudoxus.gr.

To ωρολόγιο πρόγραμμα είναι αναρτημένο την ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.gd.uniwa.gr/orologio-programma/

Απαραίτητα πρέπει  να γίνει και η εγγραφή στο eclass (http://eclass.uniwa.gr/) για την συμμετοχή στα μαθήματα και τις ομάδες των εργαστηρίων.

Τα e-class των μαθημάτων μπορείτε να τα βρείτε στο πρόγραμμα σπουδών σε αυτόν τον σύνδεσμο  http://www.gd.uniwa.gr/courses/programma-spoydon/ , επιλέγοντας το ανάλογο μάθημα

Σημείωση: Τονίζεται ότι η επιτυχής ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων στις προβλεπόμενες προθεσμίες είναι ευθύνη των ίδιων των φοιτητών. Σε καμία περίπτωση η Γραμματεία δεν θα δηλώνει εκπρόθεσμα μαθήματα μετά από αίτημα των φοιτητών.

Κατόπιν αυτού όλοι οι φοιτητές οφείλουν να εκτυπώνουν τη δήλωση μαθημάτων τους, μετά το στάδιο της επαλήθευσης για αποφυγή προβλημάτων και απόδειξη έγκυρης δήλωσης.

Εφιστάται η προσοχή στους φοιτητές ότι από εδώ και πέρα δηλαδή από το χειμερινό εξάμηνο 2020-21 δεν θα διορθώνονται γραπτά για μαθήματα που δεν έχουν δηλωθεί, όπως αναφέρεται στον οδηγό σπουδών.