Χαιρετισμός του Τμήματος για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21 – Τρόπος διεξαγωγής μαθημάτων

Χαιρετισμός του Τμήματος για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21 – Τρόπος διεξαγωγής μαθημάτων

Αγαπητοί φοιτητές/-τριες

Επ΄ ευκαιρία της έναρξης του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2020 -21, ο πρόεδρος και οι καθηγητές του τμήματος σας εύχονται καλή ακαδημαϊκή χρονιά, υγεία αλλά και ψυχικό κουράγιο. Το χειμερινό εξάμηνο που ξεκίνησε είναι πρωτόγνωρο από πλευράς των ιδιαίτερων συνθηκών της καθημερινότητάς μας λόγω της πανδημίας. Διδάσκοντες, διοικητικό και λοιπό προσωπικό κατάλληλα προετοιμασμένοι συνεχίζουμε δυναμικά στα καθήκοντά μας τηρώντας όλες τις προφυλάξεις.
Λόγω της πανδημίας η γενική συνέλευση του Τμήματος προτάσσοντας την υγεία όλων μας (φοιτητών και καθηγητών) ομόφωνα αποφάσισε ότι όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου να γίνουν εξ αποστάσεως με ευθύνη του εκάστοτε καθηγητή του μαθήματος. Φυσικά, η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την δια ζώσης εκπαίδευση. Ελπίζουμε όμως, ότι από το άλλο εξάμηνο να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να σας έχουμε πάλι κοντά μας.
Η επιλογή των τμημάτων στα μαθήματα θα γίνει και αυτή εξ΄ αποστάσεως, μέσω «e-class» μετά τις δηλώσεις. Θα σας αποσταλούν σχετικές οδηγίες κεντρικά ή από τον εκάστοτε καθηγητή του μαθήματος.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή επικοινωνία με το τμήμα, όπως γραμματεία, καθηγητές κ.λπ. είναι αποκλειστικά και μόνον η χρήση του ιδρυματικού e-email (το e-email που σας έδωσε το Πανεπιστήμιο με κατάληξη ..…@uniwa.gr).
Και πάλι σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία!

Ο πρόεδρος και οι Καθηγητές
του τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας